Buddhistisk Weekend Retreat

21-23 oktober 2022

Buddhistisk weekend retreat i naturskønne omgivelser på Stevns. Egnet for begyndere og alle andre interesserede.

Triratna danmark

Vil du skabe mere mening i dit liv? Blive bedre til at håndtere lidelse? Opnår større frihed og glæde? Så kom og lær om Buddhismens måde at møde verden på.

Mange er nysgerrige på hvad Buddhisme egentlig går ud på og vil rigtig gerne tilegne sig mere viden om den Buddhistiske teori og hvordan man kan anvende det i sit eget vestlige liv her og nu, til at opnå større ro, frihed, glæde og til at håndtere den lidelse der altid er del af at være i live.

Dette weekend retreat er en chance for at stifte bekendskab med nogle af de vigtigste Buddhistiske belæringer, snuse lidt til Buddhistisk meditation og afprøve det hele i gode rammer med andre engagerede mennesker. Hver dag vil der være 4 undervisningssessioner, iblandet reflektionstid og øvelser for at relaterer stoffet til dit eget liv og hverdag. Vi tilhører Triratna Buddhistsamfund, og underviser udfra den vision vores grundlægger Sangharakshita har funder frem til som de vigtigste i Buddhismen, og som kan praktiseres i vores vestlige hverdag uanset kultur, køn eller øvrige tilhørsforhold. LGTB+ er således velkommen, ligesom alle etniciteter og alle aldre fra 18 år også er det.

Det får du:

Du får en række ideer til hvordan du kan tage praksissen med hjem og fortsætte i din hverdag. Du kommer også til at afprøve to enkle meditations teknikker som du også får lydfiler til, hvis du vil fortsætte meditationen derhjemme.

Lyder det interessant for dig? Så meld dig til.

Forventninger:

Vi spiser vegetarisk mad, der vil være perioder med stilhed, og alle deltager i små arbejdsopgaver under retreatet.

Mobiletelefoner kan bruges udendørs, og hvis du helt vil slukke din i weekenden, har vi en nødtelefon som du kan give nummeret på til dem derhjemme.

Vi holder deltagerantal lavt, max 12 deltagere. Det giver en unik stemning og gør undervisningen mere personlig og eksklusiv, så hver enkelt får mest muligt ud af at være der.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, men vi forventer du kan tage vare på dig selv både fysisk og psykisk hele weekenden. Hvis du er i tvivl om det er en god ide for dig at deltage, så skriv til os, så tager vi en snak om det. Al deltagelse er fuldstændig på eget ansvar.

Praktisk Info

Dato: 21-23 Oktober 2022. Retreatet starter fredag eftermiddag kl. 16.00 med en introduktion, og slutter søndag kl. 15.00

Pris: 4100 kr. Prisen er inkl kost og logi i delt dobbeltværelse, samt alt undervisning. Tillæg for enkeltværelse. Studerende og andre med stramt budget: Sig til hvis økonomien er en forhindring, så finder vi en reduceret pris.

Sted: Kursusejendommen Skovhuset i Rødvig på Sydsjælland.

Tilmelding: Der kommer et link inden længe, men hvis du allerede nu vil melde dig til, så send en mail til meditationdk snabelA gmail punktum com eller ring på 42 52 85 15. Tilmelding er først endelig, når vi har modtaget hele kursusbeløbet.

Undervisere: Christina Advayasiddhi er underviser og kursusleder. Sanne er assistent på kurset. Advayasiddhi har praktiseret med Triratna i over 25 år, er senior medlem af Triratna Buddhistorden, og ordineret siden 2007. Advayasiddhi har en lang erfaring med at introducerer folk til Buddhismen, både i Danmark og resten af Europa. Stilen er uformel og respektfuld og alle kan være med. Sanne har praktiseret med Triratna siden 2009 og har en lang erfaring med meditation og selvudvikling inden da.

Det med småt:

Afbud: Ved afbud op til 14 dage før, refunderer vi halvt kursusbeløb. Ved afbud under 14 dage før refunderer vi 500 kr. Ved afbud hvor vi kan finde en anden til at tage din plads, giver vi kursusbeløb minus 500 kr i admin tilbage.

Ansvar: Du deltager fuldstændig på eget ansvar, og vi forventer at du kan tage vare på dig selv hele weekenden, både fysisk og psykisk.

Hvis du har aktuelle psykiske udfordringer eller har haft det i de seneste år, er det et krav at vi kender til dem før din booking bliver godkendt. Vi forbeholder os altid retten til at bede dig forlade retreatet, hvis vi vurderer det ikke er et godt sted for dig at være.

Covid: Vi føler selvfølgelig alle gældende retningslinjer. Hvis du har det bedst med at have mundbind på indendørs, så er du velkommen til dette. Hvis vi er nød til at reducerer antal, så giver vi alle enkeltværelser. Som udgangspunkt kan man ikke få sine penge tilbage efter 1 oktober.